Viral gaan met app door gebruikers belonen om te delen.

U heeft daar een geweldige strategie voor gerealiseerd met uw mobiele applicatie voor iOS of Google Play (Android).
Alleen met u velen… Het genereren van downloads wordt zo steeds lastiger.

Verspreiding van uw merknaam door ambassadeurs die uw applicatie en organisatie reeds kennen is waardevoller dan ooit. Professionals geven ratings aan het hotel, toch kiezen we vaak op basis van positieve reacties van anderen. Dat is de werkelijkheid van nu. Ambassadeurs verkopen uw boodschap. Hen stimuleren met een beloning om zo groei te versnellen, dat is nu mogelijk.

De oplossing ligt voor u: Consumer2Consumer marketing is de nieuwe wijze van promotie door gebruikers en kopers zelf.

Uw mobiele applicatie is eenvoudig door uw gebruikers te delen via Facebook, Whatsapp, e-mail en Twitter. Zijn of haar vrienden kunnen uw app via dit bericht direct downloaden. De nieuwe gebruiker krijgt een welkomstcadeau, de promotor een beloning. Dit alles is volledig door u zelf in te stellen.

U betaalt vervolgens alleen voor gebruik met resultaat. De nieuwe realiteit is dat de consument zich niet meer laat vertellen wat ze moeten voelen of denken bij uw merk, dienst of communicatie. Dus stimuleer uw gebruikers tot het verspreiden door te belonen.

Delen is vermenigvuldigen en met deze nieuwe ontwikkeling legt u de basis voor meer downloads, bredere verspreiding van brand en loyaliteit aan uw organisatie.

De C2C marketingtool kan gemakkelijk technisch geïmplementeerd worden in uw huidige of toekomstige mobiele strategie, in uw eigen huisstijl met onze documentatie en handleiding.

 

Zet Amizi in