Genereer gratis exposure op o.a. Sociale Media, E-mail en Whatsapp.

HAAL OPTIMAAL RENDEMENT UIT UW BESTAANDE KLANTEN

Mond-tot-mond reclame is hét meest krachtige marketingmiddel voor een organisatie. Met Amizi kunt u mond-tot-mond reclame volledig geautomatiseerd inzetten voor uw bedrijf: Amizi stimuleert door middel van een beloning uw bestaande klanten om binnen hun netwerk Vriendencheques van uw bedrijf te verspreiden.

Veel bedrijven maken nog geen gebruik van het grote potentiële netwerk van hun bestaande klanten. Amizi schakelt uw bestaande klanten in voor het introduceren van nieuwe klanten en beloont ze per geïntroduceerde vriend.

Met Amizi stelt u de bestaande klant een beloning in het vooruitzicht wanneer zijn of haar uitgedeelde Vriendencheque wordt verzilverd. De beloning stelt u zel in op uw Amizi-account. Er zijn tal van mogelijkheden zoals een cadeautje, een geldbedrag of een tegoedbon.

HOE WORDT DE VRIENDENCHEQUE VERSPREID?

In Amizi kunt u instellen dat uw bestaande klanten (uw database) periodiek een Vriendencheque toegestuurd krijgen, uw nieuwe klanten krijgen deze direct na een aankoop. De persoonlijke Vriendencheque met eigen kortingscode wordt per e-mail verzonden.

De Vriendencheque kan vanuit deze e-mail met één klik worden verspreid via e-mail, Whatsapp en Facebook.

Op deze manier bereiken uw klanten direct hun volledige netwerk.

KLANTENBINDING

Naast dat Amizi nieuwe klanten werft zorgt het systeem ook voor klantenbinding. U beloont namelijk uw bestaande klanten, waardoor u hun betrokkenheid met uw bedrijf vergroot. Indien u de beloning als tegoedbon uitkeert lokt dit ook eerder een herhaalaankoop uit.

WAT KOST AMIZI?

Amizi werkt op basis van no cure – no pay. U betaalt slechts een kleine fee per succesvol binnengekomen nieuwe klant. Kortom, geen hoge kosten of een vast abonnement. Wanneer een kortingscode wordt verzilverd kent het systeem de beloning toe aan de juiste bestaande klant. Indien de beloning een tegoed is krijgt de klant automatisch een voucher toegezonden. Als het bijv. een geldbedrag is, dan keert Amizi dit bedrag aan de klant uit. U krijgt periodiek een factuur zodat deze uitgekeerde bedragen eenvoudig als marketingkosten te boeken zijn.

WAT MOET IK DOEN?

 Voor het gebruik van Amizi moet u twee variabele bepalen:
  • De actie op de Vriendencheque voor de nieuwe klant
  • De beloning voor de bestaande klant
Het team van Amizi creëert op basis van uw huisstijl vervolgens een lay-out voor de Vriendencheque en de e-mail. In uw Amizi-account kunt u alle uitingen altijd aanpassen, inclusief de actie, beloning, etc.
Zet Amizi in