watisamizi
­

Wat is Amizi?

Amizi is een intelligent en gebruiksvriendelijk software-pakket om Word-of-Mouth te stimuleren. Met Amizi kunnen uw bestaande klanten online én offline Vriendencheques verspreiden onder hun vrienden, familie en kennissen.

Met een Vriendencheque krijgt een nieuwe klant een leuke introductiekorting of cadeau bij een bestelling of aankoop. Amizi zorgt dat uw bestaande klant een beloning krijgt wanneer zijn of haar uitgedeelde Vriendencheques worden ingeleverd.

Zijn uw huidige klanten tevreden? Motiveer hen dan om dit te communiceren in hun netwerk van vrienden, kennissen en collega’s. Maak van uw huidige klanten uw ambassadeurs en beloon hen indien zij nieuwe vrienden aanbrengen. Met Amizi maakt u mond-tot-mond reclame tot een vaste waarde binnen uw bedrijf.

Hoe werkt het?

Amizi is uniek omdat het vanuit één platform zowel online als offline mond-tot-mond reclame stimuleert.

Uw bestaande klanten kunnen per e-mail, sms, Whatsapp en social media hun netwerk bereiken met een Vriendencheque van uw organisatie. Ook kunnen zij een fysieke cheque delen binnen hun netwerk.

U stelt een beloning in het vooruitzicht aan uw bestaande klant wanneer een door hem of haar verspreide Vriendencheque ook daadwerkelijk verzilverd wordt.

Amizi is volledig geoptimaliseerd om dit snel, eenvoudig, duidelik en gebruiksvriendelijk te doen. Geen hoge kosten meer aan dure reclamecampagnes via de traditionele media met een onzeker resultaat: met Amizi betaalt u pas een beloning aan de ambassadeur als er een geslaagde conversie heeft plaatsgevonden met een nieuwe klant,
oftewel: No Cure – No Pay.

Zet Amizi in

Amizi in 1 minuut

Webshops

De grootste online groeiers in deze tijd (Uber, Airbnb, Dropbox) hebben één ding gemeen: als marketingstrategie is consumer-to-consumer (C2C) affiliate marketing ingezet. Dit succesvolle mond-tot-mond reclame instrument is nu met enkele muisklikken voor iedere webshop in te zetten!
Lees meer

Retail

Voor elk product of dienst met tevreden gebruikers kan Amizi worden ingezet. De mond-tot-mond reclame gaat weliswaar voornamelijk digitaal, een webshop is niet nodig. Iedere dienstverlener en/of winkel kan Amizi inzetten en gebruiken!
Lees meer

Apps

Viral gaan met uw App om zo downloads te stimuleren. Ambassadeurs verkopen uw boodschap. Hen stimuleren met een beloning om zo groei te versnellen, dat is nu mogelijk. Amizi kan worden ingezet voor iedere App in iOS of Android.
Lees meer