Om nieuwe klanten te genereren heb je bestaande klanten nodig: mond-tot-mond reclame.

MOND-TOT-MOND RECLAME OP DE BEDANK/BEVESTIGINGSPAGINA

Na bestelling wordt de klant gestimuleerd met één muisklik vanuit de bedank/bevestigingspagina zijn persoonlijke kortingscode te delen.

In een korte toelichting wordt aangegeven wat de beloning is voor het delen. De klant kan onbeperkt de kortingscode verspreiden in zijn netwerk. Telkens als zijn of haar persoonlijke kortingscode wordt verzilverd ontvangt de klant een beloning.

MOND-TOT-MOND RECLAME DELEN PER E-MAIL

U kunt de module niet alleen na een bestelling of levering een e-mail laten sturen, maar ook periodiek naar uw database. In de e-mail staat de persoonlijke kortingscode van de klant met alle deelfuncties.

Het nieuwe delen

De nieuwe realiteit is dat de consument zich niet meer laat vertellen wat ze moeten voelen of denken bij uw merk, dienst of communicatie. Dus stimuleer uw gebruikers tot het verspreiden door te belonen.

Delen is vermenigvuldigen en met deze nieuwe ontwikkeling legt u de basis voor meer conversies, bredere verspreiding van brand en loyaliteit aan uw organisatie. De exposure die door uw promotors gegenereerd wordt op o.m. sociale media is al vast gratis! Als een kortingscode wordt verzilverd en er dus een geslaagde conversie is dan pas keert u een beloning uit, oftewel no cure no pay!

Deze SaaS-oplossing kan door iedere website worden geïmplementeerd in uw eigen huisstijl en wordt automatisch geüpdatet.

Zet Amizi in